Tafel huren ?

JOVO is een vereniging waar je ook een tafeltennistafel kan huren. Je hoeft geen lid te worden van JOVO om een tafel te huren. Als je zelf geen batje hebt dan is dat geen probleem. Je krijgt dan batjes en een balletje in bruikleen. Je hoeft eigenlijk alleen sportkleren met zaalschoenen mee te nemen..

Tafels kunnen gehuurd worden op:

  • maandagavond van 21:30 tot 23:00 uur
  • dinsdagavond van 20:00 tot 23:00 uur
  • donderdagavond van 20:00 tot 23:00 uur

Kosten

Een tafel kan worden gehuurd voor slechts € 10,- per uur (maximaal 4 personen per tafel). Na het eerste uur kan de huurperiode, in overleg met de aanwezige beheerder, worden verlengd. Verlenging kost € 5,- extra per half uur.

Reserveren

We doen niet aan reserveringen want veelal kun je gewoon terecht en als het toevallig heel druk is veelal wel na een kwartiertje, half uurtje max. Vanaf 21.00 uur zijn diegenen die om 20.00 uur begonnen vaak ook alweer toe aan een drankje.

Locatie JOVO

Klik hier om uw route te plannen met Google Maps

Adres:

Tot slot

U mag de zaal alleen met binnensportschoenen (geen zwarte zolen!) betreden. U dient de aanwijzingen van de aanwezigen van JOVO op te volgen.

Nog vragen?

Stuur een email naar bob@ttvjovo.nl. U kunt tijdens openingstijden ook bellen met JOVO op nummer 06 1539 0356. Let wel: de telefoon wordt alleen gehoord wanneer er zich een verantwoordelijk iemand in de kantineruimte bevindt en hij de telefoon tijdig hoort. Dit is dus lang niet altijd.