Coronamaatregelen bij JOVO

Vanaf 25 september 2021 gelden de landelijke Coronaregels bij onze club. Wil je in de  kantineruimte zitten of er een drankje doen, dan moet je beschikken over een corona-toegangsbewijs: een QR-code in de CoronaCheck app, of een vaccinatiebewijs.

De bar is open tot 0.00 uur ’s nachts. In de gymzaal hoef je niet aan de genoemde voorwaarden te voldoen, maar daar mag geen drank genuttigd worden. Om problemen voor de club te voorkomen, kunnen we op willekeurige momenten controleren of leden en bezoekers zich aan de ons opgelegde regels houden. Als je niet kan voldoen aan de voorwaarden dan zullen we je verzoeken om de barruimte te verlaten. In november zal het kabinet / OMT deze maatregel evalueren en hopelijk loslaten. Tot die tijd doet het bestuur een dringend beroep aan alle leden en bezoekers om zich aan de maatregel te houden.

Dank voor ieders medewerking en sportieve groet,
Bestuur JOVO